PICK & MEX

PICK & MEX Pick & Mex

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 453 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Pick & Mex. Meer weten? Ontdek meer

15 aug 2022 om 19:49 Hoerezonen geen eten komen bezorgen, nu moet ik saaie kip met rijst eten dankuwel.
26 jun 2022 om 18:57 Alles was koud. De nachos kwamen precies net uit de koelkast met dus geen gesmolten geraspte kaas maar ijskoude kaas. Jammer dat het allemaal koud was want de vulling die je zelf kunt samenstellen van de taco’s was wel lekker.
13 mrt 2022 om 9:16 Superlekker, vers en warm zoals altijd!!! Ik had laat besteld en een paar ingedrienten waren op. Een lieve dame had me daarvoor opgebeld om me op de hoogte te houden, wat ik zeker kon apprecieren. Uiteindelijk kregen we gratis nachos bij, DANK U!
6 mrt 2022 om 0:30 Nachos chicken besteld, kregen nachos basic. Guac was ook niet fris, kon je duidelijk aan de kleur zien. Weinig portie kaas en room, als we in de winkel bestellen is dit nooit een probleem, via takeaway blijkbaar weinig moeite. Burrito was ok
12 feb 2022 om 22:27 Super lekker zoals altijd, goede quesedillas en een vriendelijk briefje omdat er geen sla meer was.
30 jan 2022 om 21:50 Eten was ijskoud, had om 19:08 besteld en werd pas geleverd tegen 20:30….voor simpele nacho’s vind ik dit echt extreem lang.
22 jan 2022 om 9:15 Eten was zeer goed enkel door de lange bezorgtijd was alles koud
13 jan 2022 om 19:52 Het eten was lekker, maar de bezorgtijd heeft 1 uur en 10 minuten geduurd!!!! Dit is echt niet ok!
9 jan 2022 om 20:23 lekker eten, 2e maal dat ik er bestel. Goede guacamole.
7 jan 2022 om 22:08 Laatste tijd echt veel issues met pick en mex helaas. Bestellingen die ontbreken en heel lange bezorgtijden. Echt jammer