PICK & MEX

Recentebeoordeling


3 sterren uit 458 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Pick & Mex. Meer weten? Ontdek meer

25 jan 2023 om 22:15 Kip was op, maar ze hebben me meteen gebeld om zich te excuseren en een alternatief aan te bieden. Bij de bestelling kreeg ik dan een gratis flesje Mexiaanse drank. Goede service!
21 jan 2023 om 11:50 Super vriendelijk dame aan de lijn gehad. Er was geen ijs meer dus stelde ze iets anders voor. Heel vriendelijke bezorger ook. Fijne ervaring gehad ookal duurde het even voor het kwam, ik was het al vergeten door de vriendelijkheid
16 jan 2023 om 9:28 Eten was koud, kaas niet gesmolten. Daarnaast moest men nog aan het eten beginnen toen we klaarstonden op het afgesproken tijd…
23 nov 2022 om 22:02 Veel te laat bezorgd. Zak gescheurd en kon ik niets meer bestellen.
28 okt 2022 om 8:20 Order cancelled at the last moment
14 okt 2022 om 22:22 Het is zelfs geen een ster waardig. Zwaar teleur gesteld. Burritos besteld maar totaal niet smakelijk! Niet alle toppings er in weinig sla, geen mais, weinig roomsaus. En dan maar te zwijgen over de prijs in verhouding met de groote van de burrito.
15 aug 2022 om 19:49 Hoerezonen geen eten komen bezorgen, nu moet ik saaie kip met rijst eten dankuwel.
26 jun 2022 om 18:57 Alles was koud. De nachos kwamen precies net uit de koelkast met dus geen gesmolten geraspte kaas maar ijskoude kaas. Jammer dat het allemaal koud was want de vulling die je zelf kunt samenstellen van de taco’s was wel lekker.
13 mrt 2022 om 9:16 Superlekker, vers en warm zoals altijd!!! Ik had laat besteld en een paar ingedrienten waren op. Een lieve dame had me daarvoor opgebeld om me op de hoogte te houden, wat ik zeker kon apprecieren. Uiteindelijk kregen we gratis nachos bij, DANK U!
6 mrt 2022 om 0:30 Nachos chicken besteld, kregen nachos basic. Guac was ook niet fris, kon je duidelijk aan de kleur zien. Weinig portie kaas en room, als we in de winkel bestellen is dit nooit een probleem, via takeaway blijkbaar weinig moeite. Burrito was ok