PICK & MEX

PICK & MEX Pick & Mex

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 446 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Pick & Mex. Meer weten? Ontdek meer

16 mrt 2022 om 22:00 Eten ontvangen en geen drinken dus er zelf om geweest want telefonisch niet behulpzaam
13 mrt 2022 om 9:16 Superlekker, vers en warm zoals altijd!!! Ik had laat besteld en een paar ingedrienten waren op. Een lieve dame had me daarvoor opgebeld om me op de hoogte te houden, wat ik zeker kon apprecieren. Uiteindelijk kregen we gratis nachos bij, DANK U!
6 mrt 2022 om 0:30 Nachos chicken besteld, kregen nachos basic. Guac was ook niet fris, kon je duidelijk aan de kleur zien. Weinig portie kaas en room, als we in de winkel bestellen is dit nooit een probleem, via takeaway blijkbaar weinig moeite. Burrito was ok
12 feb 2022 om 22:27 Super lekker zoals altijd, goede quesedillas en een vriendelijk briefje omdat er geen sla meer was.
30 jan 2022 om 21:50 Eten was ijskoud, had om 19:08 besteld en werd pas geleverd tegen 20:30….voor simpele nacho’s vind ik dit echt extreem lang.
22 jan 2022 om 9:15 Eten was zeer goed enkel door de lange bezorgtijd was alles koud
13 jan 2022 om 19:52 Het eten was lekker, maar de bezorgtijd heeft 1 uur en 10 minuten geduurd!!!! Dit is echt niet ok!
9 jan 2022 om 20:23 lekker eten, 2e maal dat ik er bestel. Goede guacamole.
7 jan 2022 om 22:08 Laatste tijd echt veel issues met pick en mex helaas. Bestellingen die ontbreken en heel lange bezorgtijden. Echt jammer
11 dec 2021 om 20:31 Zure room was op , we kregen guac in de plaats. Burrito was super lekker . De quesedilla is een aanrader. Nachos waren koud wat wel jammer was. Voor de rest was het super lekker . Bestelling duurde iets langer als aangegeven.
29 nov 2021 om 17:26 Handel