PICK & MEX

PICK & MEX Pick & Mex

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 292 beoordelingen
6 jul 2020 om 20:33 Levering heel goed! Maar eten sucked wel een beetje.. burrito wrap met enke rijst en paar stukjes paprika, i mean come on.. zit er normaal niet iets meer in een burrito?!??
26 jun 2020 om 19:53 Bestellen geregeld hier maar hoe langer hoe minder de kwaliteit. burrito zat vol met de goedkopere ingrediënten ( rijst bonen paprika sla ) maar van de guacamole en salsa was niets te merken. Jammer aangezien ze ook in prijs zijn opgeslagen.
21 jun 2020 om 11:04 Altijd lekker! Alleen jammer dat ik Nachos Beef had besteld en er Nachos Basic geleverd werden, maar zal een klein foutje geweest zijn. Bezorger super vriendelijk
20 jun 2020 om 22:59 I ordered a vegetarian burrito and get finally a taco with beef! I contacted the restaurant and it wasn't possible to fix the problem and send me the burrito I ordered! By the way the girl on the phone wasn't really friendly and hung up directly!
15 jun 2020 om 22:16 bestelling klopte spijtig niet, kaas apart in een potje gekregen in plaatst van erop, salsa verde waren ze ook vergeten erop te doen terwijl dit heb aangegeven en voor heb betaald, Vond het spijtig want heb betaald voor iets dat in de vuilbak is belandt.
14 jun 2020 om 23:15 Jammer, we bestelden 2x nacho’s beef met kaassaus, guacamole en cream. We kregen enkel de nacho’s zonder beef en zonder kaassaus met een klein lepeltje guacamole en cream. Dit was onze eerste en laatste ervaring bij Pick & Mex.
10 jun 2020 om 16:54 Heerlijk!
14 mrt 2020 om 20:40 Twas zeker oke, gratis nacho's was een leuk extraatje